Op vrijdag 5 april is het weer zover, onze jaarlijkse traditie.

Ditmaal onze voorjaars modeshow. Het beloofd weer een spectaculaire show te worden, met veel nieuwe én vertrouwde merken in ons assortiment. Nieuwe kleuren en prints, wat worden dé trends dit voorjaar? Kom dan zeker kijken en laat je inspireren!

Een vast team aan top modellen zal de kleding voor jullie showen, de dames lopen in 2 tallen dus elke outfit is een mix & match mogelijkheid. Zo is er voor elke dame een geschikte combinatie.

De styling van de outfits word compleet gemaakt door de schoenen van Walky Schoenmode. Sieraden, tassen en sjaals komen van ISSI Bijoux. Een outfit is pas compleet wanneer het van top tot teen er perfect gestyled uit ziet.

Elke modeshow is een explosie aan gezelligheid, zo starten we onze modeshows ook altijd met een kopje koffie of thee vooraf, samen met een lekkernij van Bakkerij de Kok.

De entree is gratis voor beide modeshows, reserveren is niet verplicht maar mag uiteraard wel. De eerste show is om 14:00 en de tweede show om 19:30, beide shows worden gegeven in RMU-Mode.

Wij zouden het ontzettend leuk vinden om jou te zien tijdens een van onze modeshow. Graag tot ziens.

Pin It on Pinterest

Share This