RMU-Mode bestaat 5 (!) jaar. En wij gaan dit de komende tijd vieren met diverse feestelijke activiteiten!

De afgelopen 5 jaar zijn voorbij gevlogen en wat was het een leuke tijd, wij kunnen terug kijken op 5 gezellige, goedgeklede jaren. Wij willen u als vaste klanten bedanken voor uw vertrouwen in ons en onze winkel. Wij staan ook de komende jaren weer graag voor u klaar!

Ter gelegenheid van ons 5 jarig bestaan gaat er het een en ander veranderen. Zo zijn wij begonnen met de restyling van onze winkel. Een nieuwe, industriële look waar onze nieuwe voorjaarscollectie prachtig in uit komt.  Zo hebben wij de etalage compleet vernieuwd, een frisse kleur op de wand, onze kledingrekken aangepast, de complete achterkant van de winkel omgegooid en heeft onze koffiehoek een heuse upgrade gekregen. Een gezellig hoekje waar u tijdens het passen van de kleding even kunt genieten van een kopje koffie of thee, want service en klantvriendelijkheid staat bij ons centraal.

Feestelijke activiteiten omdat wij 5 jaar bestaan… en wij beginnen met onze modeshow!
Op vrijdag 23 maart zullen er 2 modeshows uitgevoerd worden met onze nieuwe collectie. Wij showen hier de nieuwste trends, kleuren, combinaties en deze worden gecombineerd met schoenen van Walky Schoenmode en sieraden van ISSI Bijoux.
De eerste show is om 14:00 en de tweede show om 19:30, beide shows zijn gratis maar wilt u graag bij een van deze shows aanwezig zijn? Laat het ons eventjes weten zodat wij weten hoeveel kopjes koffie wij moeten zetten voordien.

Onze modeshows staan bekend om de mooie kledingcombinaties en gezelligheid, maar deze keer zal het compleet anders gaan, maar dat houden wij nog eventjes geheim!

Zodra de modeshow achter de rug is zullen wij het volgende evenement bekend maken, wilt u niks missen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief, houd ons in de gaten op Facebook en loop regelmatig eventjes binnen in de winkel!

Tot ziens bij RMU-Mode 

Pin It on Pinterest

Share This