De afgelopen maanden zijn wij druk bezig geweest met het restylen van onze winkel.

Een compleet nieuwe, industriele look voor de winkel. En niet alleen de binnenkant is opgefrist ook onze gevel heeft een mooie kleur gekregen en de etalage is vernieuwd. 
Aan de binnenkant is de indeling van de winkel drastisch veranderd en hangt onze nieuwe collectie prachtig in de nieuwe opstelling. Van een grote poster op de wand, tot nieuwe lampen en een frisse kleur achter de toonbank elke hoek waar je kijkt is er iets vernieuwd. 

Aan de achterkant van de winkel zie je vooral de grote ruimte die nu een prachtig lichtinval heeft door de vernieuwde rekken aan de raamzijde. Ook de ramen zijn voorzien van nieuwe gordijnen en er is een gloednieuwe koffiehoek gecreëerd waar met liefde de klant een kopje koffie aangeboden word. 

Shoppen bij RMU-Mode was nog nooit zo leuk, want niet alleen de uitstraling is anders maar ook onze merken zijn vernieuwd! Sinds kort voeren wij de merken Transfer, Maicazz, Zizo, &Co, Creme de la Crème en vertrouwde merken als Dreamstar en Enjoy. Van de beste basic jeans tot aan de nieuwste trends tops en shirts kunt u bij ons terecht. En een mooie jurk is pas af met onze prachtige panty collectie van OROBLU. 

Kom eens gezellig binnenwandelen en laat je inspireren door de prachtige voorjaarskleuren en prints, wij geven u graag een persoonlijk advies. 

Pin It on Pinterest

Share This