Als eerst, de beste wensen voor in 2019!

Wat is het weer hard gegaan, 2018 is voorbij gevlogen… We starten 2018 met de restyling van onze winkel, en wat hebben we daar leuke reacties op gehad! Tot op de dag van vandaag zijn we hier nog erg blij mee!

4 succesvolle modeshows zijn er geweest bij ons in de winkel, zowel het voorjaar als de najaars modeshow was een daverend succes! Veel gezelligheid, mode inspiratie en heeeel veel dames die kwamen kijken! Wij zijn enorm blij dat de modeshows zo goed bezocht worden en dat de reacties ook enorm positief zijn, het kost ons wat tijd en energie maar is het uiteindelijk ook meer dan waard! Ook voor 2019 staan deze weer op het programma, meer info volgt!

De zomer van 2018 was ook een gezellige periode, drukte in de winkel en als hoogtepunt natuurlijk de Visserijdag, wat was dat een hectische maar enorm gezellige dag! Veel dames van buitenaf, maar ook onze vaste klanten konden al genieten van de eerste kortingen!

Met de komst van onze najaarscollectie waren de reacties  erg leuk, wij hebben wat nieuwe merken aan onze collectie toegevoegd en deze vielen erg in de smaak. Maar ook het kleurenpalet van de najaarscollectie was fijn, het was veel kleur en niet zo heel veel zwart dus de winkel bleef fris en vrolijk!

De laatste weken in 2018 waren natuurlijk weer als vanouds gezellig, de komst van de kerstboom  zorgt altijd voor een hoop warmte en gezelligheid in de winkel. Wij hebben onze klanten goed kunnen helpen met een nieuwe outfit voor de feestdagen en ook werden er diverse cadeautjes verkocht!

Kortom….. 2018 was voor ons een super jaar! Wij willen al onze klanten daarvoor bedanken, voor het vertrouwen in ons.

Natuurlijk hebben wij voor 2019 nog wat nieuwe dingen in petto, druk bezig met ons assortiment van merken, daar zullen nog wat aanpassingen in komen zoals elk jaar. Een paar nieuwe merken voor een frisse wind in het nieuwejaar. Maar ook houden wij ons vast aan goedlopende vertrouwde merken, de oroblu beenmode bijvoorbeeld. Een outfit is pas compleet met de perfecte panty, en die hebben wij! Ook onze babycollectie van Feetje blijft fantastisch en kunnen wij Sloggi en Ten Cate ook niet missen in de winkel. Mey en Triumph zijn toppers op het gebied van lingerie en onmisbaar in de kledingkast, ook hier blijft de basiscollectie op voorraad en zit er voor iedere dame een geschikt model tussen.

2019…. Wij gaan weer knallen, maar voor nu de aftrap van onze WINTERSALE!

20%  | 30% | 50% korting op elk artikel

Tot ziens bij RMU-Mode.

Pin It on Pinterest

Share This